Uw One-stop shop voor ICT diensten

door R.J.Buitenhuis8 SEPT, 2000

Wij verlenen onze diensten aan MKB ondernemingen en organisaties tot 250FTE. Denk hierbij aan architectuur opdrachten, virtualisatie vraagstukken en migratie uitvoer en ondersteuning.
(MAIL, DATABASE, BEDRIJFSGEGEVENS) 

Ruim 20 jaar Microsoft ondersteunen wij MKB ondernemingen en organisaties met de meest uiteenlopende ICT vraagstukken. Microsoft Tennant-beheer hiervoor zijn  wij bereikbaar voor al uw Microsoft 365 vragen en beheersopdrachten. hiervoor staan onze specialisten voor u klaar. heeft u een vraag stel deze gerust middels de contact pagina, en of boek één van onze specialisten meteen voor uw vraagstuk!

MS Teams - support

Deze tijden worden gekenmert door een enorme toename aan thuiswerkn met dinetengevolge ook de toename in gebruik van Ms Teams en ZOOM. Ook hervoor staan wij u graag te woord en bieden u daarbij ondersteuning c.a. training!

MS Teams specialisatie

Heeft u specifieke wensen ten aanzien van bedrijfsapplicatie ontwikkeling (DOTNET) en of integratie van bedrijfsgegevens in MS Teams, raadpleeg dan vrijblijvend een gesprek met één van onze Microsoft technologie architecten.