APC Partner

APC Partner programma

Om onze klanten beter van dienst te zijn op het gebied van (nood) stroomvoorziening en koelings vraagstukken in server ruimtes en datacenter engineering.
Investeren wij in partnerships met Vendoren die zich hierin al jaren bewijzen. APC by schneider is een dergelijke vendor.

AMERICAN POWER CONVERSIE CORPORATION

INLEIDING

American Power Convers ion biedt bescherming tegen veel van de primaire oorzaken van gegevens verlies, beschadiging van de hardware en uitval tijd. Opgericht in 1981, is APC een toonaangevende leverancier van globale, end-to-end stroom AC/DC en back-up gebaseerde producten en diensten, waaronder de plotselinge suppressors, nood voedingen (UPS), Stroom conditionering van apparatuur en software voor het beheer van krachtstroom systemen, alsmede precisie koeling van de apparatuur en professionele en consult ing services voor NonStop Networking ™. APC, bekend voor Leg end ary betrouwbaarheids ™, bepaalt de standaard voor kwaliteit, de innovatie en de steun aan macht bescherming oplossingen van desk top systemen om gegevens plaats bewerkingen op hele faciliteiten. De uitgebreide oplossingen, die zijn ontworpen voor thuis- en bedrijfs omgevingen, verbeteren de beheerbaarheid, beschikbaarheid en prestaties van gevoelige elektronische, net werk-, communicatie- en industriële apparatuur van alle soorten en maten.

APC stelt zich afgezien van de concurrentie op verschillende manieren:

  • One-stop totaaloplossingen-APC wereldwijd toegang biedt tot aanbiedingen van “best of breed”;
  • Financiële sterkte-De APC financiële kracht maakt het een aantrekkelijke partner;
  • Efficiënte productie-APC biedt hoogwaardige producten aan klanten wereldwijd;
  • Vernieuwende productaanbod-APC ontwerpt oplossingen voor adres “echte” klant behoeften.

INFRASTRUXURE
De APC InfraStruXure is on-demand-architectuur voor net werk-kritieke fysieke infrastructuur (NCPI). De ontwerp-InfraStruXure, die voeding, koeling, rack, beheer en diensten wordt geïntegreerd, kunt de selectie van gestandaardiseerde, modulaire onderdelen om een aangepaste oplossing te maken. Deze normalisatie in combinatie met de APC ontwerp Portal kunt een eenvoudig schaalbare architectuur die is ontworpen om te voldoen aan behoeften wijzigen en de toekomstige uitbreiding. Deze aanpak patent biedt grotere beschikbaarheid, verbeterde flexibiliteit en snelheid van de implementatie, alsmede van de verlaagde totale eigendoms kosten voor IT omgevingen – van de bedrading kasten voor computer lokalen voor data centers.

CASTLE ALLEY BV beschikt over de “infrastruxture ™ ” software om calculaties en engineering project plannen te maken.

Neem contact met ons op indien u hiervan gebruik wenst te maken.

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.